Villa Solviken - Svensk sommar när den är som bäst!

Rymligt och exklusivt semesterboende för hela familjen i stort skärgårdshus på västkusten. 100 meter från badvik och naturreservat med många fina stränder och strövområden. Veckobokning på sommaren. Weekend och kortveckor september till maj.

1/20

Hyr en av två lyxiga etagevåningar med två till tre dubbelrum för fyra till sex personer i stort parhus nära havet på Vrångö i Göteborgs södra skärgård. Vardagsrum med öppen spis och fransk balkong, fullt utrustat kök och matsal med öppen planlösning. Eget "minispa". Trädgård för avkoppling lek och spel. Veranda med grillmöjligheter.

 

100 meter till badvik, badbrygga och bastu med bad i vedeldad tunna. Två fina naturreservat med många fina sandstränder och klippor. Klart vatten. Unik flora och fauna. Nära till fotbollsplan, volleybollplan, kanotuthyrning och tennisplan.

 

Café och restaurang vid färjeläget. Livsmedelsaffär, fiskvagn och försäljning av burfångade havskräftor vid småbåtshamnen. Vi rekomenderar också minst ett besök på restaurang Pensionat Styrsö Skäret på en av de närmaste öarna på några minuter avstånd med färjan.

 

Vrångö är en bilfri ö. Lugnt och skönt och flest soltimmar på västkusten. Du tar dig hit med skärgårdsbåt från Saltholmen i den västra delen av centrala Göteborg. Snabbfärjorna tar 25-35 minuter, de flesta av de äldre färjorna har café och tar 35-55 minuter beroende på hur många öar de passerar. Avgång en gång i timmen från tidig morgon till sen kväll.

 

Promenadavstånd till allt. Det finns en taxi på ön om ni har mycket packning.

 

Veckopris högsäsong juni till augusti 11200 sek med två dubbelrum. 14900 sek med tre dubbelrum.*

 

Rabatt under låg och mellansäsongen september till maj och första veckan i juni.

 

Det finns också möjlighet att boka 2 extrasängar.

 

Bytesdagar är lördagar. Ankomst 16.00 lördagen före angiven vecka. Avresa följande lördag 11.00.

 

Weekend och kortveckor från september till maj. Minimibokning 2 nätter.

 

Vedeldad badtunna och stuga med bastu kan hyras i närliggande vik 150 m från huset.

 

 

* Priset avser självhushåll. Det är städat när ni kommer och ni städar innan ni reser. Ni tar med    eget sänglinne och handdukar.

 

   Vill ni hyra lakan och handdukar av oss kostar det 140 sek/pp. Städning kostar 1500 sek och      bokas i förväg.

 

   Kontakta oss för spapaket och bokning av kurser, middagar och konferenser.

 

   Våra allmänna villkor är baserade på föreskrifter vid stuguthyrning  från Föreningen                  SverigeTurism.